Thunderstruck II on vuoden 2010 tammikuussa julkaistu kolikkopeli. Pelin on tuottanut Microgaming -peliyhtiö ja se on jatkoa vuonna 2004 julkaistulle Thunderstruckille.

Mitä on kolikkopelit?

Kolikkopelit ovat nettikasinoiden vakiopelejä. Kolikkopelit tarjoavat pelaajilleen laajan kirjon erilaisia pelejä, sillä jokainen peli pohjautuu eri teemaan. Kolikkopeleissä pelaaja valitsee panoksensa, käynnistää pelin ja pyöräyttää kiekkoja ja odottaa muodostuuko voittolinjoille voittoon oikeuttavia yhdistelmiä. Kolikkopelien pelaaminen on helppoa ja nopeaa ja niiden ymmärtämiseen ei tarvitse käyttää pitkiä aikoja. Kolikkopeleissä voi olla yksi, kolme tai viisi kiekkoa, jolloin myös voittolinjojen määrä vaihtelee. Näissä peleissä on yleensä myös mahdollisuus eri bonustoimintoihin, jotka aukeavat saamalla tietyn muodostelman jollekin voittolinjoista. Nämä riippuvat täysin kolikkopelin omista säännöistä. Kolikkopeleissä olevat symbolit eli kuvat pyörivät kiekoissa, mitä harvemmin symboli esiintyy sitä arvokkaampi se on. Panostaso kertoo kuinka paljon rahaa käytetään yhdellä pyöräytyksellä – mitä suuremmilla panoksilla pelaat, sitä suuremmat voittosummat saat. Voittotaulukosta näet milloin voitonmaksu tapahtuu, sekä näet eri symbolien yhdistelmien arvot.

Thunderstruck II & Yleistietoa pelistä

Thunderstruck II on kolikkopeli, jossa on viisi kiekkoa ja kullakin kiekolla on näkyvissä kolme symbolia. Pelissä on yhteensä 243 voittolinjaa. Peliä pääset pelaamaan 0,30€ panoksella pienimmillään ja suurin pelattava panos on 15€ – pystyt vaikuttamaan itse kuinka suuren riskin haluat ottaa pelatessa. Pelin kiekoissa olevat symbolit ovat 9, 10, J, Q, K, ja A sekä Valhalla, viikinki ja viikinkilaivat. Pelin arvokkaimmat symbolit ovat Loki, Thor, Odin sekä Thunderstruck II logo. Pelissä on monia tapoja voittaa, sekä siinä on hyvät bonusominaisuudet. Thunderstruck II pelin palautusprosentti on 96,5%

Thunderstruck II & Pelin Bonusominaisuudet

Thunderstruck II pelissä on erilaisia bonusmahdollisuuksia, jotka saat avattua kun vähintään kolme Bonus -symbolia ilmestyy kiekoille. Näin pääset pelissä juhlasaliin, joka kuvastaa pelin bonusominaisuutta. Juhlasalista pääset eri kammioihin joissa pääset avaamaan suuria palkintoja. Kun saat avattua enemmän bonustoimintoja, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa suurempia palkintoja.

 • Ilmaiskierrokset avautuvat kun saat kolme bonus -symbolia tai enemmän. Voit saada neljä ilmaiskierrosta.
 • Valkyrie antaa kymmenen ilmaiskierrosta, joiden aikana voitot maksetaan viisinkertaisena. Jos kierrosten aikana saat uudestaan kolme bonus -symbolia, uudet kymmenen ilmaiskierrosta käynnistyvät automaattisesti.
 • Loki -bonustoiminto vapautuu kun olet päässyt viisi kertaa juhlasaliin. Toiminto antaa sinulle viisitoista ilmaiskierrosta, jonka aikana on mahdollisuus saada Magic Wild -ominaisuus. Magic Wild voi ilmestyä keskimmäiselle rullalle, ja se toimii pelissä jokerina ja korvaa minkä tahansa symbolin. Wild -ominaisuudella voittojen saaminen on helpompaa.
 • Odin -bonustoiminto vapautuu kun olet päässyt kymmenen kertaa juhlasaliin. Toiminto antaa sinulle kaksikymmentä ilmaiskierrosta. Odin lähettää kaksi mustaa korppiansa kohti symboleja, joka tekee symboleiden maksuista kaksin- tai kolminkertaisia. Jos molemmat korpit päätyvät saman symbolin luo, on symbolin voitto kuusinkertainen.
 • Thor -bonustoiminto vapautuu kun olet päässyt juhlasaliin viisitoista kertaa. Toiminto antaa sinulle kaksikymmentäviisi ilmaiskierrosta. Toiminto vapauttaa myös Rolling Reels -toiminnon jolla voit saada voitot jopa viisinkertaisena.

Thunderstruck II & Pelin Ulkonäkö

Thunderstruck II on edeltäjäänsä Thunderstruck :ia selkeämpi ulkonäöltään. Värimaailmana on tummat siniset ja turkoosit. Kuvassa esiintyvät jumalat ovat poikkeavan värisiä ja tulevat hyvin esille muusta värityksestä. Bonustoiminnot tulevat hyvin selkeästi esille avautuessaan, niin ulkonäöllisesti kuin musiikillisesti. Bonustoiminnot käynnistävät erilaiset myrskyt peliin. Panos on helposti luettavissa pelin alalaidassa. Kaiken kaikkiaan Thunderstruck II on selkeä ja helppolukuinen peli ulkonäöllisesti.

Thunderstruck II & Asiakaskokemuksia

Thundestruck pelin jatko-osa Thunderstruck II on parannuksineen pelaajien mieleen. Uuteen versioon on tehty selvästi parannuksia, jotka olivat puutteina alkuperäisessä pelissä. Grafiikat ja pelin yleisilme ovat selviä etuja pelissä. Vaikka peli onkin jo melko vanha, se pitää pintansa edelleen kolikkopelien markkinoilla. Kenties Microgaming tuo markkinoille Thunderstruck III pelin.

Pelin taustaäänet ja musiikki ovat pelaajien mieleen, mutta joitakin pelillisiä ominaisuuksia voitaisiin parantaa. Pelin käyttäminen on pelaajien mielestä hieman turhan hidasta, sillä kiekkojen pyörähdykset on odotettava täysin loppuun asti ennen kuin seuraavan pyöräytyksen voi käynnistää. Koska kyseessä on nettipeli, tämä ominaisuus pitäisi olla hoidossa.

Thunderstruck II pelin tarjoamat bonusjärjestelmät ovat selvästi asiakkaiden mieleen. Kunhan bonuksia on avannut tarpeeksi monia, pelaajalla on mahdollisuus valita haluamansa bonusominaisuus. Pelin teemaa pidetään onnistuneena ja se tuleekin muiden kolikkopelien keskuudessa hyvin esille edukseen. Pelin tarjoamat 243 tapaa voittaa, pitävät pelaamisen mielekkäänä pidemmän aikaakin. Täysi kontrolli myös pelattaviin panoksiin on asiakkaiden mieleen.

Thunderstruck II esiintyvien symbolien tarinaa

Thunderstruck II pelin koko teema perustuu skandinaaviseen mytologiaan. Myös pelissä esiintyvät symbolit pohjautuvat eri henkilöihin ja paikkoihin.

 • Valhalla on alue, jossa skandinaavisen mytologian jumalat asuvat. Alue on jumala Odinin hallitsema. Valhalla nimitys tulee muinaisenglannista ja se tarkoittaa salia.
 • Valkyrie on Odinia palveleva hengetär, joka kerää taistelukentillä kuolleiden sielut ja siirtää ne Valhallaan.
 • Loki on jättiläissukuinen jumala, joka on Odinin ystävä. Lokia pidetään komeana, oikukkaana ja välillä myös epäluotettavana. Lokin erityistaitoihin kuuluu hänen kykynsä muuttaa muotoaan.
 • Odin on skandinaavisen mytologian pääjumala eli jumalten jumala. Odin on Bor ja Bur -alkujumalien poika. Odinia pidetään arvaamattomana jumalana ja hän on luopunut toisesta silmästään. Odinin istuessaan valtaistuimellaan (Hlidskialf) hänellä on kyky nähdä kaikki mitä maailmassa tapahtuu.
 • Thor eli ukkosen jumala. Häntä pidetään yhtenä voimakkaimmista jumalista, sillä hän on surmannut jälliläisenkin käyttäen pelkkää vasaraa. Uskotaan että juuri vasaraa (Mjölner) käyttäen Thor saa aikaseksi ukkosmyrskyjä.
 • Asgård on jumalien asuinpaikka, jossa myös Valhalla sijaitsee. Asgård on jaettu kaikkiaan kahteentoista piiriin ja valtakuntaan. Jokaisella alueella on oma hallitsijansa.